Werkwijze van Limburg Talent Hunter

Hoe werkt Limburg Talent Hunter voor zowel aangesloten  kandidaten als werkgevers precies?

Wat is Limburg Talent Hunter?
Kort samengevat is Limburg Talent Hunter een online besloten community die de aangesloten Limburgse werkgevers en kandidaten met elkaar verbindt. Voor bedrijven is het een grote kandidatendatabase waarin zij zelf, op een slimme manier kunnen zoeken naar de juiste kandidaten en deze rechtstreeks kunnen benaderen. Voor kandidaten is het een mogelijkheid om, zonder actief te hoeven solliciteren, in één keer onder de aandacht te komen bij alle aangesloten Limburgse werkgevers die zij, aan de voorzijde, hebben geaccepteerd.

Hoe werkt de Limburg Talent Hunter?
Voor de kandidaat is discretie van zijn/haar gegevens van groot belang. Je wilt immers alleen zichtbaar zijn bij bedrijven die jouw interesse hebben.

Voor de aangesloten werkgevers is efficiënt zoeken maar ook actualiteit van de database van groot belang. U wilt natuurlijk op een eenvoudige en snelle manier de juiste kandida(a)t(en) vinden. En daarbij moet U er op kunnen vertrouwen dat de aangesloten kandidaten ook nog altijd geïnteresseerd zijn in mogelijke vacatures.

Deze zaken; Discretie, Efficiënt zoeken en Actualiteit hebben we in Limburg Talent Hunter met elkaar verbonden.

Hoe garandeert Limburg Talent Hunter mijn discretie als kandidaat?
Doordat jij als kandidaat zelf aan geeft bij welke werkgevers je zichtbaar wil zijn, garanderen we jouw discretie. En in onze overeenkomsten met de werkgevers staat nadrukkelijk opgenomen dat hun inloggegevens niet aan anderen mogen worden verstrekt. Bij misbruik worden dan ook juridische stappen ondernomen.

En hoe garandeert Limburg Talent Hunter dat de database actueel is?
Doordat de kandidaat ongeveer iedere twee weken een update krijgt van nieuwe aangesloten bedrijven waarbij hij/zij weer even aan moet geven of hij/zij bij hen zichtbaar wil zijn, zorgen wij dat de database actueel blijft. Indien een kandidaat de community langer dan 4 maanden niet heeft bezocht krijgt hij/zij van ons een laatste reminder. Indien hij/zij hier niet binnen een week op reageert, wordt zijn/haar CV op inactief gezet en is dan gelijk niet meer zichtbaar voor onze opdrachtgevers.

Search engine of vacature bank?
Limburg Talent Hunter is beiden. Bedrijven kunnen zowel in de database zoeken maar kunnen ook, als zij hier toe behoefte hebben, een vacature aanmaken. Deze vacature is alleen zichtbaar voor aangesloten kandidaten. Mensen die nog niet aangesloten zijn, zien alleen een teaser en kunnen na aanmelding de volledige vacature zien. Aanmelden is ontzettend eenvoudig en kost je hooguit 5 tot 10 minuten.

Hoe kan ik me registreren als kandidaat?
Aanmelden is erg eenvoudig. Middels de button “Gratis registreren” op de homepage kom je op de pagina waar je je profiel kunt aanmaken. Ook kun je op de pagina “Talenten” middels de button “Profiel aanmaken” je profiel aanmaken. Plain and simple.

Hoe kan ik lid worden als werkgever?
Ook aanmelden als bedrijf is erg eenvoudig. Middels de button “Start met zoeken” en vervolgens “Registreer als bedrijf” op de homepage kunt u zich als bedrijf aanmelden. Hier kunt u uw gegevens uploaden waarna wij z.s.m. contact met u opnemen en uw aanmelding met de kandidaten communiceren waarna u kunt gaan zoeken. Ook kunt u op de pagina “Werkgevers” middels de button “Account aanmaken” uw account aanmaken.

Bij aanmelding maakt u een keuze tussen de twee abonnementsvormen. Het Professional account waarmee u een jaar lang onbeperkt naar kandidaten kunt zoeken. Of het Professional Plus account waarmee u, naast een jaar onbeperkt zoeken, ook een jaar onbeperkt vacatures kunt plaatsen.

Wat kost lid worden van Limburg Talent Hunter?
Voor kandidaten is lid worden gratis.
Werkgevers betalen een jaarlijkse abonnementsfee, afhankelijk van de omvang van het bedrijf en het verkozen abonnement. Op deze manier weet u waar u financieel aan toe bent en blijft de administratieve last beperkt. Neem nu contact met ons op voor advies op maat.