USP's

Wat is de kracht van Limburg Talent Hunter?

Limburg Talent Hunter draait het wervingsproces om. Een database waarin werkgevers zelf MBO, HBO of WO talent zoeken en vinden. Young en mid-career professionals met 0 tot 5+ jaar werkervaring en een salaris tot maximaal 60.000 euro per jaar. Limburg Talent Hunter is up-to-date, discreet en doelmatig.

Up-to-date

Limburg Talent Hunter is van deze tijd, actueel en real-time. De database sluit aan bij de verandering op de arbeidsmarkt, waarbij organisaties regie willen voeren over het aantrekken van talent en mensen regie willen hebben over hun loopbaan. Bovendien is de database actueel. Kandidaten dienen minimaal 1x per 4 maanden in te loggen. Dat draagt bij aan een up-to-date bestand van young en mid-career talent.

Discreet

Limburg Talent Hunter richt zich niet alleen op mensen zonder baan, maar nadrukkelijk ook op mensen die vanuit een baan de volgende stap in hun carrière willen maken. Mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Om de gegevens van kandidaten te beschermen, is de database enkel toegankelijk voor bij Limburg Talent Hunter aangesloten bedrijven. Deze organisaties zijn zich bewust dat zij vertrouwelijk met de gegevens in de database dienen om te gaan. Bovendien kunnen kandidaten zelf aangegeven voor welke organisaties hun gegevens inzichtelijk zijn. Wanneer een kandidaat zich uitschrijft, zijn de gegevens niet langer zichtbaar.

Doelmatig

De database is efficiënt en effectief. De database voorkomt dat organisaties zich door kostbare, tijdrovende sollicitatieprocessen dienen heen te  worstelen. Want talent zoeken en vinden doen zij met behulp van Limburg Talent Hunter zelf. Slecht enkele klikken verwijderd van hun droomkandidaat. Doordat Limburg Talent Hunter organisaties faciliteert zelf talent te zoeken en vinden, bespaart het ook de kandidaten veel tijd. Gevonden worden in plaats van zelf zoeken, hoe makkelijk is dat?! Kortom, Limburg Talent Hunter is efficiënt en effectief, praktisch en zonder poespas.

Meer ontdekken over Limburg Talent Hunter? Zie ook: Over ons: Headhunten 2.0