Hoe maak ik carrière in Limburg?

Speel jezelf in de kijker bij Limburgse werkgevers!

talent hunter

Word GRATIS lid van hét carrièreplatform in Limburg!

Je hoeft niet werkzoekend te zijn om de volgende stap in je carrière te maken. Heb je een MBO, HBO óf WO diploma, of ben je nog bezig aan je studie? Meld je dan nú gratis aan en wordt zichtbaar bij recruiters van Limburgs mooiste werkgevers. Ons platform richt zich op vacatures tót € 60.000,- bruto per jaar en de beste stageplekken.

Limburg Talent Hunter is discreet. Jij bepaalt zelf bij welke organisaties je wel of niet zichtbaar wilt zijn. Benieuwd naar onze werkwijze? Klik dan HIER!

Eenvoudig je CV up-to-date houden
Gevonden worden door Limburgs mooiste werkgevers
Wees andere werkzoekenden een stap voor
Focus op Limburgse publieke en private organisaties

Hoe wordt uw abonnementsfee berekend?
"
''Ik beveel dit platform zeker aan. Vooral de laagdrempeligheid en de overzichtelijkheid sprak mij erg aan. En nu heb ik eindelijk een mooie stap kunnen maken!''
L. Smitsman, Customer Service Respresentitive
"
"Wat mij vooral aanspreekt aan dit platform is dat je vrij anoniem in de markt kan liggen. Ik had direct contact met het bedrijf en het was snel geregeld!''
M. van Schoten, Online marketeer
"
"Hoewel ik een hele leuke baan heb, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik zoek nog niet actief. Dankzij Limburg Talent Hunter ben ik wel al zichtbaar voor de werkgevers die ik interessant vindt."
Anoniem, Klaar voor een nieuwe uitdaging