Over Limburg Talent Hunter

Limburg Talent Hunter: Headhunten 2.0

Onderweg naar werk

Limburg Talent Hunter: Wie zijn wij en wat doen wij?

Organisaties willen regie voeren over het aantrekken van talent en mensen willen regie hebben over hun loopbaan. Limburg Talent Hunter speelt in op de veranderingen in werving en selectie van young professionals door het proces om te draaien. Limburgse bedrijven en publieke organisaties hoeven niet langer door stapels sollicitatiebrieven heen te worstelen met de hierbij behorende administratieve afhandeling. Dankzij Limburg Talent Hunter kunnen bedrijven zelf MBO/ HBO & WO talent selecteren en werven. Kortom, headhunten 2.0. Daarnaast biedt Limburg Talent Hunter organisaties de mogelijkheid om vacatures actief onder de aandacht te brengen.

Je wordt gevonden

Dankzij Limburg Talent Hunter is het voor young professionals mogelijk om gevonden te worden en carrière te maken. Want een profiel aanmaken, betekent je CV in de kijker spelen bij Limburgse werkgevers. Limburg Talent Hunter richt zich op MBO/HBO & WO professionals met een maximaal bruto jaarsalaris van € 60.000 euro, van studenten tot de meer ervaren professionals. Om je CV te uploaden en deel uit te maken van deze Limburgse arbeidsmarkt-community, hoef je niet werkzoekende te zijn. Carrière maken is de achterliggende gedachte.  

Young en mid-career professionals in de kijker

Limburg Talent Hunter is een zelfstandig initiatief van Equipe BV. Het is een voorportaal voor toekomstige senior professionals, managers en executives. Want waar Limburg Talent Hunter zich richt op het in de kijker spelen van young en mid-career professionals bij Limburgse organisaties, richt Equipe zich op werving en selectie, executive search en interim management van senior professionals en executives. 

Limburg Talent Hunter is een initiatief van Equipe Professionals Only.