Kunnen wij helpen?

Heb jij een vraag?

We helpen je graag. Op deze pagina zijn zowel veelgestelde vragen van kandidaten als organisaties opgenomen. Liever persoonlijk? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen door Limburgs Talent:

Ik heb al een baan, kan ik me toch inschrijven?

Ja, dat kan. Limburg Talent Hunter is bedoeld om je te helpen bij de volgende stap in jouw carrière. Zowel werkzoekenden als professionals die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière kunnen zich inschrijven.

Kan ik me inschrijven zonder dat mijn huidige werkgever ziet dat ik me aan het oriënteren ben? 

Ja, Limburg Talent Hunter is discreet. Dat betekent dat je zelf kunt bepalen wie jouw profiel ziet. Je kunt zelf aangeven welke werkgevers jouw CV niet mogen zien.

Ik wil niet langer ingeschreven staan, hoe schrijf ik mij uit?

Dat kan eenvoudig door in te loggen en profiel offline te halen.

Ik ben ingeschreven, maar ontvang de nieuwsbrief niet. Hoe kan dit?

Voor de nieuwsbrief van Limburg Talent Hunter dien je je apart in te schrijven. Inschrijven doe je hier.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, hoe kan ik die opnieuw opvragen?

Indien je je inloggegevens verloren hebt kun je deze opnieuw aanvragen door in het inlogscherm op ''wachtwoord vergeten?'' te klikken. Vervolgens voer je je e-mailadres in en krijg je een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Veelgestelde vragen door Limburgse organisaties:

Hoe weten we of een kandidaat daadwerkelijk beschikbaar is?

Kandidaten die een CV in de database plaatsen, dienen deze minimaal tweemaandelijks te verversen. Indien ze dit niet doen, verwijdert het profiel automatisch. Op die manier houden wij de CV database up-to-date. In het profiel van een kandidaat is tevens te zien hoe snel deze beschikbaar is. 

Wat is het verschil tussen een professional en professional plus account?

Limburg Talent Hunter is in de eerste plaats bedoeld om Limburgse werkgevers te faciliteren bij het vinden van talent. Organisaties met een professional account kunnen onbeperkt zoeken in de CV-database. Organisaties met een professional plus account kunnen tevens zelf onbeperkt vacatures plaatsen. Het is niet mogelijk om enkel een vacatures te plaatsen. De mogelijkheid om vacatures te plaatsen, gaat altijd gepaard met een professional account.

Waarom betaalt een grote organisatie meer dan een kleine werkgever?

Grote organisaties hebben vaker wisselingen in personeel dan kleinere organisaties. Grote organisaties maken dan ook waarschijnlijk vaker gebruik van Limburg Talent Hunter. Door de prijs van het abonnement af te stemmen op de grootte van de organisatie, betaalt men voor het voordeel dat men van Limburg Talent Hunter heeft.

Hoe kan het dat ik iemand van 55 jaar heb aangetroffen in de database?

Limburg Talent Hunter richt zich op jonge en mid-career professionals. Wij richten op professionals tot circa 45 jaar en met een salarisgrens tot 50.000 euro. We stellen daarbij de eis dat iemand minimaal 1 jaar werkervaring heeft en in het bezit van een HBO/WO-diploma. Wij willen echter niemand weren. Dat betekent dat het mogelijk is om CV’s aan te treffen die niet aan de gestelde leeftijdsgrens voldoen.

Hoe kan ik opnieuw inloggegevens aanvragen?

Indien u uw inloggegevens verloren hebt kunt u deze opnieuw aanvragen door in het inlogscherm op ''wachtwoord vergeten?'' te klikken. Vervolgens voert u uw e-mailadres in en krijgt u een nieuw wachtwoord toegestuurd.