Aangesloten bedrijven: bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent!

Limburg Talent Hunter is een online besloten community. Dit wil zeggen dat zowel bedrijven als kandidaten pas toegang krijgen tot de achterkant van het platform, en dus verdere informatie, indien ze zijn geregistreerd. Wil je meer te weten komen over onderstaande bedrijven én in beeld komen voor hun vacatures, registreer je dan nu!

Op deze pagina vind je een lijst met bedrijven die nieuw zijn op ons platform. Als je bent geregistreerd als kandidaat vind je aan de achterkant een volledige lijst met bedrijven en kun je tevens aangeven door welke bedrijven je gevonden wil worden en welke juist niet! We zijn dus ook heel geschikt voor kandidaten die buiten hun huidige baan op zoek willen gaan naar een mooie nieuwe uitdaging. Zie meer informatie over onze werkwijze hier: KLIK!

De bedrijven die op deze pagina staan benoemd zijn actief op zoek naar nieuwe kandidaten. Staat er geen mooie vacature online? Geen probleem! Limburg Talent Hunter wordt door bedrijven gebruikt als pre-wervingsinstrument en zorgt er dus voor dat je in beeld komt bij hun recruiters vóórdat de vacature online komt. Zo heb je altijd een streepje voor!

VDL Nedcar
Locatie: Born
Sector: Automotive
Aantal medewerkers: 5000+

VDL Nedcar te Born is één van de meest geavanceerde autofabrikanten van Europa. Door een sterk geautomatiseerd productieproces met meer dan 1.200 robots en de inzet van zo’n 5.000+ medewerkers wordt een kwalitatief topproduct afgeleverd aan diverse klanten in de automotive industrie.

Sinds de start in 1967 zijn bijna 5 miljoen auto’s (DAF, Volvo, Smart, Mitsubishi, MINI) in Born geproduceerd. Momenteel bouwt VDL Nedcar als onafhankelijk autoproducent voor BMW de MINI Hatch, MINI Cabrio en MINI Countryman. Vanaf augustus 2017 zal ook de BMW X1 geproduceerd worden. Naast de serieproductie van personenauto’s worden er ook persdelen voor diverse klanten geproduceerd.

logo VDL Nedcar
Fagro Consultancy BV
Locatie: Maastricht-Airport
Sector: Financiële Dienstverlening
Aantal medewerkers: 245

Wij zijn Fagro! DE interim organisatie op het gebied van finance & control en supply chain management. Fagro is toonaangevend en staat bekend om haar belofte “improving your performance”. Deze belofte is het vertrekpunt voor onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers en voor de ontwikkeling van onze professionals. De Fagro waarden Koploper, Lef en Sympathiek geven ons hierbij richting. Zo levert Fagro al meer dan 24 jaren haar bijdrage, ieder jaar weer. Momenteel hebben we 245 professionals in vaste dienst op minimaal Hbo niveau. Zij zijn vanuit de vestigingen Arnhem, Eindhoven, Düsseldorf, Maastricht-Airport en Zwolle actief voor en bij opdrachtgevers uit diverse sectoren, zowel privaat als publiek.

Logo Fagro Consultancy BV
Conclusion
Vestigingsplaats: Heerlen
Sector: ICT
Aantal medewerkers: 1250

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren. Gedreven door ons motto; Business Done Differently.

Heuschen en Schrouff
Locatie: Landgraaf
Sector: Food
Aantal medewerkers: 240

Werken bij Heuschen & Schrouff

Werken bij Heuschen & Schrouff Foods Group BV betekent werken bij de grootste Europese importeur in Aziatische food en non-food producten. Het betekent ook werken bij een onderneming die nooit stil staat, ambitieus is, met beide benen op de grond staat en een passie uitstraalt voor Aziatische voedselproducten.

De organisatie kent een relatieve platte organisatiestructuur. Elke werknemer van Heuschen & Schrouff moet zich aan bepaalde fundamentele principes houden. Eerlijkheid, integriteit en openheid moeten voorop staan bij al onze activiteiten. Het collectieve doel is om met z’n allen een optimaal resultaat te behalen, waarin voldoende ruimte is voor creativiteit, zelfinitiatief en verantwoordelijkheid. Wij bieden onze medewerkers een prima arbeidsvoorwaarden pakket en voldoende ontplooiingsmogelijkheden.

TATA steel Europe
Locatie: Maastricht
Sector: Staal/ productie
Aantal medewerkers: 200

Tata Steel Europe (voorheen Corus) is de op één na grootste staalproducent van Europa, met productielocaties in het Verenigd Koninkrijk en op het Europese vaste land. Het bedrijf is in 1999 gevormd door de fusie tussen British Steel en Koninklijke Hoogovens. Tata Steel Europe is in januari 2007 overgenomen door Tata Steel. Tata Steel Europe heeft een ruwe staalproductie van over 20 miljoen ton per jaar en levert aan bouw/constructie industrie, automotive industrie, verpakkingsindustrie, aerospace industrie, engineering en energie-industrie.

De productielocaties zijn te vinden in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen en België.

In 2015/2016 had Tata Steel Europe een omzet van €8,66 miljard en bood het werkgelegenheid voor 23.000 medewerkers.

Naast de productielocaties heeft Tata Steel Europe een netwerk van distributie- en servicecentra.

Flex B.V.
Locatie: Venray
Sector: ICT
Aantal medewerkers: 500+

Vanuit Venray en Oostrum bedienen wij klanten uit diverse markten zoals consumenten elektronica, telecommunicatie en mobiele telefonie. Voor hen verrichten wij werkzaamheden als distributie, warehousing en transport management. Iedere dag zorgen wij met ruim 750 medewerkers dat onze klanten meer dan tevreden zijn met onze dienstverlening.

Onze teams zijn in staat goede resultaten te behalen omdat we ze verantwoordelijkheden toevertrouwen en hen belonen, we samenwerken belangrijk vinden, goede relaties stimuleren én elkaar helpen om te slagen. Zo zorgen we dat we iedere dag beter worden.

Wij bieden een interessante en dynamische internationale werkomgeving met goede ontwikkelmogelijkheden en markconforme arbeidsvoorwaarden. Via de vacatures op deze site kun je je interesse in een functie kenbaar maken.

Sibelco
Locatie: Maastricht
Sector: Industrie
Aantal medewerkers: 325

Sibelco ontgint en bewerkt een breed gamma van mineralen en materialen voor zowel lokale als internationale markten. Deze industriële mineralen worden ontgonnen in 214 productielocaties, verspreid over 43 landen en met een team van ongeveer 10.000 medewerkers. Sibelco, een private multinational opgericht in 1872 in België, is intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste globale spelers binnen zijn sector. Onze visie is om ‘the best Global Material Solutions Company’ te zijn. Sibelco is markt gedreven, operationeel uitmuntend en we bieden een aantrekkelijke bedrijfscultuur aan.

Sibelco biedt een uitnodigende bedrijfscultuur aan waarin mensen op hun best kunnen groeien en presteren in verschillende landen en rollen, medewerkers worden steeds uitgedaagd om alle mogelijkheden te verkennen en krijgen erkenning voor hun bijdrage aan de successen van het bedrijf.

Sibelco erkent de kracht van ons gevarieerde wereldwijde personeelsbestand en hecht waarde aan verschil en inclusie voor iedereen. Onze rijke mix van mensen brengt een uitwisseling van ideeën en kennis met zich mee, het helpt ons nieuwe oplossingen te vinden en te innoveren. We zoeken talent met alle achtergronden en vaardigheden en blijven steeds onze leiders en onze cultuur ontwikkelen. Zo helpen we alle medewerkers hun volledige groeicapaciteit te behalen.

In Nederland heeft Sibelco 8 productielocaties, waarvan 4 in Limburg (Wessem, Heerlen en 2 locaties in Maastricht). De overige locaties zijn gevestigd in Geertruidenberg, Winterswijk, Papendrecht en Dordrecht.

www.sibelco.com

Logo Sibelco
Kreuze Telecom
Locatie: Maastrich-Aachen Airport
Sector: Telecommunicatie
Aantal medewerkers: 45

Kreuze is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke telecomadviseurs van het zuiden van het land. Door de veranderende markt is (tele)communicatie steeds meer verweven met IT en Kreuze acteert proactief op deze veranderingen door onder meer het aanbieden van geïntegreerde oplossingen. Ons hecht team bestaat inmiddels uit circa veertig professionals. Mensen die gek zijn van communicatie en IT en perfect op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dagelijks waaieren ze uit over Limburg en Brabant om organisaties optimaal bereikbaar te maken. Bedrijven en instellingen met 5 tot 500 medewerkers maar ook diverse zeer grote partijen hebben reeds overtuigd voor Kreuze gekozen. We zijn vertegenwoordigd in alle sectoren en zijn daardoor op een breed vlak gespecialiseerd.

We bedenken slimme oplossingen waardoor organisaties beter kunnen communiceren en bereikbaar zijn. We zorgen ervoor dat onze klanten altijd verbonden zijn met hun klanten, relaties en met elkaar.
Dit zorgt ervoor dat de interne en externe interacties geoptimaliseerd worden en in het verlengde daarvan ook de klanttevredenheid verbetert. Aan de andere kant kan er efficiënter worden gewerkt en worden organisaties productiever.

Acist
Locatie: Heerlen
Sector: Medical Health
Aantal medewerkers: 74

ACIST Medical Systems is een bedrijf in de healthcare sector gespecialiseerd in diagnostische beeldvorming voor de interventiecardiologie. ACIST heeft 3 innovatieve producten ontwikkeld die wereldwijd in meer dan 70 landen worden verkocht. Het allereerste product werd ontwikkeld door Dr. Robert Wilson (University of Minneapolis): de ACIST CVi, een systeem voor het injecteren van contrastvloeistof waarmee ACIST inmiddels marktleider is. Daarnaast verkoopt ACIST twee nieuwe technologieën, Rapid Exchange FFR (RXi) en HD-IVUS (HDi) voor het meten en in beeld brengen van de ernst van adervernauwingen.

ACIST is onderdeel van de Italiaanse multinationaal Bracco Group, die al sinds 1927 actief is in de healthcare sector. Wereldwijd werken er ruim 400 medewerkers bij ACIST vanuit verschillende locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eden Prairie (Minnesota, USA) en daarnaast zijn er kantoren in Silicon Valley, Tokio en Heerlen. 

Logo Acist
Xelvin Zuid B.V.
Locatie: Maastricht-Airport
Sector: Technische Arbeidsbemiddeling
Aantal medewerkers: 100+

Xelvin is specialist in het detacheren van ondernemende technici.

Dit doen we door de vraag en het aanbod van onze opdrachtgevers en onze kandidaten goed te inventariseren en bij elkaar te brengen. We zien kansen voor beide partijen en reageren daar voortvarend op.

Open organisatie

Xelvin is groot genoeg om een prachtig netwerk aan opdrachten en technici te hebben en onderhouden en open en plat genoeg georganiseerd om snel en transparant te kunnen schakelen. Een organisatie met slagkracht.

Persoonlijk

Xelvin gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers.

Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Xelvin hoog in het vaandel.

Mosa Tegels
Locatie: Maastricht
Sector: Productie en techniek
Aantal medewerkers: 600+

Mensen maken Mosa

Mosa is succesvol dankzij de mensen die er werken. Mensen met een hands-on mentaliteit die van een informele werksfeer en korte lijnen houden. Medewerkers van Mosa hebben de gelegenheid om opleidingen te volgen en hun talenten verder te ontwikkelen. Voor zowel Mosa als zichzelf. Als u bereid bent om te investeren in uw eigen en in onze toekomst, dan is Mosa het bedrijf voor u.

Heeft u ambitie en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan biedt Mosa u volop carrièremogelijkheden. Als toonaangevend merk in de internationale designwereld zoeken we voortdurend getalenteerde mensen met elk opleidingsniveau en uit verschillende vakgebieden, van productie tot sales en administratie.

www.mosa.com   

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Mosa Tegels
O-I Manufacturing Maastricht
Locatie: Maastricht
Sector: Industrie
Aantal medewerkers: 340

O-I Manufacturing Netherlands BV Maastricht

Owens-Illinois Inc. (O-I) is de grootste fabrikant van glasverpakkingen ter wereld en partner van veel vooraanstaande drank- en voedingsmiddelen merken. O-I is actief in 23 landen met 79 fabrieken en telt wereldwijd 27.000 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten). O-I biedt veilige, duurzame, natuurlijke, onderscheidende glasverpakkingen aan een groeiende wereldwijde markt.

Bij O-I Maastricht zijn 340 mensen werkzaam. Er worden per jaar ongeveer 1 miljard potten en flessen geproduceerd voor de levensmiddelen industrie.

Waarden O-I
O-I staat voor Veiligheid (de topprioriteit komt voor productie en winst), Passie (open, eerlijk een daadkrachtig een beter O-I creëren), Teamwork (samenwerken om sneller verder te komen), Integriteit (doe altijd het juiste), Excellentie (voortdurend verbeteren), Klantgericht (wij winnen wanneer onze klanten winnen) en Diversiteit (bekijk het van verschillende kanten).

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo O-I Manufacturing
SABIC
Locatie: Sittard
Sector: Chemie
Aantal medewerkers: 300

SABIC is a global leader in diversified chemicals headquartered in Riyadh, Saudi Arabia. It manufactures on a global scale in the Americas, Europe, Middle East and Asia Pacific, making distinctly different kinds of products:  chemicals, commodity and high performance plastics, agri-nutrients and metals. The company has more than 35,000 employees worldwide and operates in more than 50 countries, with innovation hubs in five key geographies – USA, Europe, Middle East, South East Asia and North East Asia.

www.sabic.com/en

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Sabic
Envida
Locatie: Limburg (hoofdkantoor Maastricht)
Sector: Zorg en Welzijn
Aantal medewerkers: 3200

Stichting Envida met hoofdkantoor in Maastricht is sinds 1 januari 2014 de fusieorganisatie van de voormalige zorginstellingen Stichting Vivre en Stichting GroeneKruisDomicura. Envida biedt met circa 3200 medewerkers diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan cliënten, vooral chronisch zieken en ouderen, in Maastricht en het Heuvelland. Envida is een betrouwbare professionele samenwerkingspartner in de keten van wonen, welzijn en zorg. Zij streeft naar een krachtige samenwerking met overheden, verzekeraars en collega-aanbieders. Mede als gevolg van veranderingen in zowel de intramurale zorg als in de thuiszorg heeft Envida haar strategische koers herijkt. Dit heeft geleidt tot het gedachtegoed Envida Stroomopwaarts (ESO). Voor Envida is het net als binnen de hele zorgsector een uitdaging elke dag weer voldoende en de juiste medewerkers aan het  bed van de cliënt te krijgen. De arbeidsmarkt in de zorg wordt steeds krapper. Tegelijkertijd heeft men te maken met complexere zorgvragen en neemt de vraag naar de juiste en gekwalificeerde medewerkers verder toe. Het werven en behouden van deze medewerkers is dan ook van strategisch belang om zodoende de organisatiedoelstellingen waar te maken. Envida heeft ruimte gemaakt voor een professional die een stevige impuls gaat geven aan de arbeidsmarktpositionering en arbeidsmarktcommunicatie van de organisatie om zodoende de best gekwalificeerde en bevlogen medewerkers in de regio selecteren en met de organisatie te verbinden.

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Envida
MediReva
Locatie: Maastricht
Sector: Medisch
Aantal medewerkers: 220

Over MediReva

MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Al bijna 40 jaar leveren wij door heel Nederland hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, continentie en retentie, wond, medische voeding en diabetes.

MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij MediReva ruim 220 gedreven professionals.

MediReva maakt onderdeel uit van de MediReva Groep; een groep gespecialiseerde bedrijven binnen ....

www.medireva.nl

Rabobank
Locatie: Limburg
Sector: Financiële dienstverlening
Aantal medewerkers: 500+

De Rabobank is een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We leveren diensten op het gebied van retailbanking, wholesalebanking, private banking, leasing en vastgoed. Als coöperatieve bank stellen we het belang van onze klanten voorop in haar dienstverlening. Wereldwijd hebben we ongeveer 8,7 miljoen klanten. De Rabobank Groep bestaat uit Coöperatieve Rabobank U.A. (Rabobank) en de geconsolideerde dochterondernemingen in Nederland en daarbuiten. De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld.

www.rabobank.nl

Logo Rabobank
Koenen en Co
Locatie: Maastricht
Sector: Accountancy, Fiscaal en Advies
Aantal medewerkers: 275

Over Koenen en Co

Koenen en Co heeft drie kantoren in Maastricht, Roermond en Venlo. We adviseren en ondersteunen ondernemers bij alle stappen op weg naar hun droom: strategie, management, innovatie, personeel, processen en financiën. Ook de brancheontwikkelingen, de mens en de dromen achter de ondernemer hebben onze oprechte aandacht. Dat maakt Koenen en Co bijzonder. En onze klanten succesvol. We zijn klein genoeg om advies op maat te kunnen geven, en groot genoeg om vakkennis en expertise van het hoogste niveau te garanderen.

www.koenenenco.nl

Johnson Matthey
Locatie: Maastricht
Sector: Chemische Industrie
Aantal medewerkers:200

Johnson Matthey

Het hoofdkantoor van de Business Unit Advanced Glass Technologies is gebaseerd in Maastricht en hier zijn ongeveer 200 medewerkers werkzaam. Als zelfstandige dochteronderneming van een dynamische beursgenoteerde Engelse multinational combineert zij de voordelen van een multinational en van de middelgrote onderneming. Ons bedrijf is ISO/TS 16949, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

We maken gebruik van de meest moderne productie apparatuur en onze procedures en kwaliteitssystemen voldoen aan de hoogste normen. Om dit kwaliteitsniveau te blijven waarborgen stellen we hoge eisen aan onze medewerkers. Wij beschouwen onze medewerkers als een buitengewoon belangrijk element binnen onze organisatie, want alleen dankzij hun kennis, ervaring en inzet, zijn we in staat om onze positie te handhaven. Het spreekt dan ook voor zich dat we erg veel aandacht schenken aan de werving en selectie van nieuwe medewerkers, die zowel op het gebied van kennis en ervaring, maar ook op het gebied van houding en inzet, moeten passen binnen ons team.

www.glassmatthey.com

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Flexpoint
Locatie: Kerkrade
Sector: Zakelijke dienstverlening
Aantal medewerkers: 80

Dagelijks zijn meer dan 7000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers in België en Nederland. Door de veranderende arbeidsmarkt moeten we heldere keuzes maken om een vooraanstaande rol te verwerven als internationale HR dienstverlener. De eerste keuze die wij maken is om die vooraanstaande rol eerst en vooral op de arbeidsmarkt in België en Nederland te verwerven. Daar zijn we al sterk en daar kunnen we onze performance snel verbeteren. Hoe? Door simpelweg beter te zijn dan onze concurrenten. Wij zijn beter als we de verwachtingen van onze partners, medewerkers, opdrachtgevers en stafpersoneel overtreffen. En wij zijn ook beter als wij onze bedrijfscultuur versterken. Want dat is de basis van alles.

www.flexpoint.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

AZL
Locatie: Heerlen
Sector: Financiële dienstverlening
Aantal medewerkers: 500+

Waar kun je het best terecht voor een mooie loopbaan? Precies, bij een organisatie die een gezonde groei doormaakt. AZL is een grote en toonaangevende pensioenuitvoerder. Wij verzorgen de administratie van ruim vijftig pensioenfondsen met in totaal meer dan 1 miljoen deelnemers. Dat doen we met in totaal vijfhonderd betrokken en deskundige medewerkers vanuit onze hoofdvestiging in Heerlen en een kantoor in Utrecht. AZL is onderdeel van de NN Groep. AZL is op zoek naar jonge academici die de potentie hebben om binnen AZL door te groeien naar sleutelposities.

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

www.azl.eu

PROambt Advies & Mobiliteit
Locatie: Maastricht
Sector: Financiële dienstverlening
Aantal medewerkers: 20

PROambt is een professioneel Advies- en Mobiliteitsbureau in de publieke en private sector. Onze adviseurs en medewerkers vormen een hecht team van enthousiaste en gedreven professionals. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed netwerk uitgebouwd bij organisaties die voor hun pensioensituatie zijn aangesloten bij het ABP of andere pensioenregelingen. Deskundigheid, kwaliteit en maatwerk staan centraal in onze aanpak!

www.proambt.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

BRB international
Locatie: Ittervoort
Sector: Chemie
Aantal medewerkers: 260

BRB International BV is een dynamisch en innovatief bedrijf ervaren in het verstrekken van technologische oplossingen met siliconen, olie additieven en chemische stoffen. BRB International BV uitgegroeid tot één van de grootste en onafhankelijke bedrijven in zijn soort, in de wereld. Een perfecte mix van een dynamische en jeugdige geest.

De kracht van BRB ligt in de betrokkenheid van de medewerkers, de klantgerichtheid en de flexibiliteit in zowel product als service oplossingen. Onze focus op R&D, technische ondersteuning, unieke op maat gemaakte producten en een probleemoplossende mentaliteit onderscheidt BRB van kleinere leveranciers en middelgrote distributeurs, maar ook van grote multinationals.

Gedurende de afgelopen 35 jaar is BRB International BV uitgegroeid van een kleine eenmanszaak tot een internationaal bedrijf met meer dan 250 medewerkers en meer dan 11 locaties over de hele wereld.

www.brb-international.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

GH Heuts
Locatie: Hoensbroek
Sector: Automotive
Aantal medewerkers: 500+

Heuts Mobiliteit & Vrijetijd is al ruim veertig jaar een vertrouwde en innovatieve speler op de Limburgse en Noord Brabantse automotive markt. Heuts Mobiliteit & Vrijetijd richt zich op de vak- en groothandel en de exportmarkt met automotive gerelateerde producten en de particuliere markt met automotive en vrije tijd gerelateerde producten.

Ons bedrijf telt ruim 500 medewerkers en bestaat uit 15 vestigingen in Limburg en het zuidoostelijke deel van Noord – Brabant, een eigen verkoopbinnendienst/ callcenter, buitendienst, marketingafdeling en automatiseringsafdeling. Het hoofdkantoor, gevestigd in Hoensbroek, vormt samen met het nabijgelegen distributiecentrum het kloppend hart van het bedrijf.

Sinds April 2014 is Heuts Mobiliteit en Vrijetijd onderdeel van Sator Holding, eigendom van LQK Europe, dat actief is op de Nederlandse, de Belgische en de Franse markt. Europese groei is een van de doelstellingen van ons bedrijf.

www.heuts.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

AMBER Alert Europe
Locatie: Beek
Sector: Not for profit
Aantal medewerker: -

AMBER Alert Europe, gestart als een burgerinitiatief, heeft inmiddels net zo’n grote bekendheid als Coca Cola. Dat met een marketingbudget van nul euro. Alleen al in Nederland zoeken bijna 12 miljoen mensen actief mee bij een AMBER Alert. Om nog meer kinderlevens te redden, zijn wij op zoek naar een ervaren relatiemanager met kennis van (major donor) fondsenwerving & nalatenschappen.

Info bedrijf

AMBER Alert Europe is an international not for profit organisation with 25 members (law enforcement, ministries & NGOs) in 17 countries. Its Police Network consists of over 40 experts representing law enforcement from 14 EU countries. The goals of AMBER Alert Europe are backed by 465 Members of the European Parliament: most successful Written Declaration since 2011.

www.amberalert.eu

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Noteborn B.V.
Locatie: Heerlen
Sector: Ontwerp/ productie
Aantal medewerkers: 70

Noteborn is al meer dan 30 jaar toonaangevend in interieuroplossingen op maat. Onze programma's en systemen worden verkocht door meer dan 300 geselecteerde partners in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Groot Brittannië, Ierland en Saoedi Arabië. Daarnaast heeft Noteborn exportpartners in Rusland. Naast volledig ingerichte Noteborn kastenspeciaalzaken, zijn er ook zelfstandige woninginrichters met een geïntegreerde Noteborn-studio.

Noteborn is opgericht in 1983 en heeft zich vanaf het begin toegelegd op ontwerp, productie en distributie van maatwerkkastwanden. De passie voor productontwikkeling én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn. In de loop der jaren is een geheel eigen collectie opgebouwd, het productieproces is daarbij altijd in eigen hand gehouden. Hierdoor is Noteborn als geen ander in staat hoogwaardig maatwerk te leveren bij een aanzienlijke productiecapaciteit. De vakmensen van Noteborn combineren de allerlaatste technieken met ambachtelijk handwerk, materiaalkennis en oog voor detail.

www.Noteborn.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

EQili Nederland B.V.
Locatie: Maastricht
Sector: ICT
Aantal medewerkers: 2

EQili Nederland is een jong bedrijf dat in 2015 een innovatieve software oplossing op de markt heeft gebracht, gericht op het optimaliseren van financiële afsluitingsprocessen bij bedrijven en instellingen. Dat klinkt suf, maar bedenk je dat 95% van onze potentiele klanten op dit moment hun maandafsluiting en jaarrekeningvoorbereiding keurig netjes met Microsoft Excel plannen en aansturen (in het beste geval, vaak gaat het ook nog “uit het hoofd”). Daar vinden we wat van, met name dat dat niet meer van deze tijd is.

EQili bestaat sinds medio 2015 en heeft in de tussenliggende tijd -stap voor stap- mooie klanten binnengehaald. Ons klantenbestand bestaat uit veel zorginstellingen, juist omdat in die sector veel nieuwe complexiteit is ontstaan op het vlak van financiële verantwoording. Ook hebben we een paar grotere MKB-bedrijven als klant. Een belangrijke doelgroep is ook bij de “lokale multinationals” zoals RoyalHaskoningDHV en Vion Foodgroup. Dit zijn klanten met internationale activiteiten die inzien dat een centraal aangestuurde, professioneel ingerichte afsluitingscyclus niet zonder EQili kan.

Veel meer over onze software oplossing lees je op www.eqili.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Netpresenter
Locatie: Beek
Sector: ICT
Aantal medewerkers: -

Spreken kernwoorden als professionaliteit, development, het vergroten van kennis, oplossingsgerichtheid en een informele werkomgeving je aan? En wil je met je werk bovendien bijdragen aan het terugvinden van vermiste kinderen? Dan hebben wij een unieke uitdaging voor jou. Bij Netpresenter, de organisatie achter AMBER Alert Nederland, met klanten als George Washington Hospital (Witte Huis), diverse Fortune 500 bedrijven, DSM, DHL en DE Master Blenders.

www.netpresenter.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

WSP Parkstad
Locatie: Heerlen
Sector: SW bedrijven en re-integratie
Aantal medewerkers: 17

WSP Parkstad

De tekorten op de arbeidsmarkt nemen alsmaar toe, of het nu gaat om relatief ongeschoolde posities of posities voor hoogopgeleiden. Dit leidt tot een hoge belasting van de werkenden en remt bovendien de economische groei. Daarnaast staan er op dit moment om verschillende redenen mensen aan de kant die graag willen en kunnen werken. Werkgeversservicepunt (WSP) Parkstad is de nieuwe schakel tussen het bedrijfsleven en de overheid in de Parkstad-regio en is gespecialiseerd in de mogelijkheden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (WSW en Participatiewet). WSP Parkstad is thuis in complexe vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktbeleid en specifiek het concept van de inclusieve organisatie en mixed-people concepten. WSP Parkstad is niet alleen de specialist, maar levert naast de mensen ook de producten en diensten die nodig zijn om deze doelgroep duurzaam te kunnen plaatsen tegen een zo hoog mogelijke productiviteit. Om dit te bereiken adviseert het werkgevers o.a. op het gebied van werkgeversarrangementen, HRM strategie en reshoring.

www.wspparkstad.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Groen Links
Locatie: Maastricht
Sector: Overheid
Aantal medewerkers: 5

GroenLinks is één van de elf fracties in het Limburgs Parlement (Provinciale Staten). In de Statenperiode 2015-2019 is GroenLinks vertegenwoordigd met twee leden: Carla Brugman-Rustenburg (fractievoorzitter) uit Blitterswijck en Andy Rossel uit Kerkrade. Alle fracties hebben jaarlijks de beschikking over een budget ter ondersteuning van alle werkzaamheden. Hieruit kunnen eventueel medewerkers worden bekostigd. De fractie van GroenLinks heeft al jarenlang een tweetal parttime medewerkers ter ondersteuning: een fractiemedewerkster die de ondersteuning van alle organisatorische en planmatige werkzaamheden voor haar rekening neemt en tevens als beleidsmedewerkster fungeert voor de beleidsvelden Natuur en Water (incl. Schone Maas) en een beleidsmedewerker die breed op alle overige beleidsterreinen de fractie ondersteunt. De fractie streeft zoveel mogelijk de idealen na van GroenLinks en tracht tevens zoveel mogelijk punten uit het verkiezingsprogramma te verwezenlijken. Deze Statenperiode is GroenLinks onderdeel van de oppositie. Door een constructieve en bestuurlijke houding zijn er toch vele successen geboekt deze periode.

Alhoewel de fractieleden zonder last en ruggespraak zitting hebben, is het bij GroenLinks Limburg een goed gebruik dat de fractie verantwoording aflegt aan de Algemene Ledenvergadering die tweemaal per jaar wordt georganiseerd. Dit is tevens het hoogste orgaan van de provinciale afdeling GroenLinks Limburg. Voor dagdagelijkse zaken heeft de fractie overleg met het bestuur van de afdeling.

limburg.groenlinks.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Tredegar
Locatie: Kerkrade
Sector: Productie
Aantal medewerkers: 90

Tredegar is leverancier van geperforeerde en elastische folies voor gebruik in de persoonlijke en huishoudelijke markt. Tevens produceert men folies voor verschillende verpakkings- en specialty markten. De voornaamste toepassingen zijn in de sector babycare (luiers) en femcare (vrouwelijke hygiëne producten).
Het Hoofdkwartier is gevestigd in Richmond, Virginia USA. Wereldwijd zijn er ongeveer 1200 medewerkers actief in productiefaciliteiten in Noord-Amerika, Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het betreft een matrix organisatie.
In Europa heeft Tredegar twee vestigingen zodat productie en levertijden geoptimaliseerd kunnen worden. In Kerkrade worden hoogwaardige, geperforeerde plastic folie en laminaten voor persoonlijke verzorgingsproducten in de hygiëne sector vervaardigd en er zijn circa 90  medewerkers actief’’.

www.tredegar.com

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Ivengi Benelux B.V.
Vestigingsplaats: Maastricht
Sector: ICT
Aantal medewerkers: 35

Ivengi, opgericht in 2002 toen Internet nog in de kinderschoenen stond. Sindsdien dé specialist en Euregionale marktleider op het gebied van online succesvolle oplossingen! 

De wereld om ons heen verandert snel! Mensen zijn continu online ‘geconnecteerd’. Ook vele machines zijn geconnecteerd en communiceren met elkaar, en met slimme devices. Denk aan thermostaten, smart TV’s etc. Dit alles heeft een enorme invloed op de manier waarop ons dagelijks leven is ingericht, hoe we werken, waar we tijd aan spenderen, hoe we tot bepaalde beslissingen komen en hoe we consumeren. Het moet allemaal sneller en vooral efficiënter!

Naast het hoofdkantoor in Maastricht is Ivengi ook gevestigd in Eindhoven. Met een hecht team van 35 professionals, met ieder zijn/haar eigen discipline en jarenlange werkervaring bij Ivengi, wordt er inmiddels voor meer dan 300 klanten een maatwerk oplossing ter beschikking gesteld.

www.ivengi.com

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Inther
Locatie: Venray
Sector: ICT
Aantal medewerkers: 150

Inther is een internationale system integrator. We zijn een ‘one stop shop’ voor alle logistieke vraagstukken. Dat betekent dat je als klant van Inther een aanspreekpunt hebt. Inther luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor zijn projecten.

De kern van onze oplossingen bestaat altijd uit onze eigen moderne software die rijk is aan functionaliteit. Met Inther LC leveren we software voor Warehouse Management (WMS), Voice Picking, Pick to Light, Barcode- en RFID-integratie en Material Flow Control (MFC).

Inther levert complete logistieke systemen die hoge prestaties leveren voor een betaalbare prijs. Dankzij onze oplossingen realiseren onze klanten grote kostenreducties, terwijl tegelijkertijd de capaciteit, productiviteit, bezettingsgraad, customer service en kwaliteit worden verhoogd.

www.inthergroup.com

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Boston Scientific
Locatie: Kerkrade
Sector: Medisch
Aantal medewerkers: 450

Boston Scientific is a medical company which provides medical solutions for patients all over the world.

Boston Scientific is dedicated to transforming lives through innovative medical solutions that improve the health of patients around the world.

Our commitment to transforming lives through meaningful innovation is more than a goal, it’s how we’re advancing science for life. We’re fulfilling our brand promise by focusing on solutions that matter most, pursuing excellence and collaborating with healthcare professionals.

On the street. At a store. Or, maybe, in the seat right next to you. When you work at Boston Scientific, those aren't just faces in a crowd. They may be lives you've touched - even lives you've helped to save. That's what we do at Boston Scientific: creating leading-edge medical solutions that make life better for people everywhere. And it's a commitment we take seriously. Just ask any of the thousands of people who are proud to call themselves Boston Scientific employees.

www.bostonscientific.com

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Bayer Maastricht
Locatie: Maastricht
Sector: Medical health
Aantal medewerkers: 100

Bayer is een innovatieve onderneming met een geschiedenis van meer dan 150 jaar en kerncompetenties op het gebied van gezondheid en landbouw. We ontwikkelen nieuwe moleculen voor toepassing in innovatieve producten en oplossingen om de gezondheid van mens, dier en plant te verbeteren. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten stoelen op een diepgaande kennis van de biochemische processen in levende organismen.

Ons doel is om in al onze markten een leiderspositie te verwerven en te behouden en zo een meerwaarde te creëren voor onze klanten, aandeelhouders en medewerkers. Met dit doel voor ogen is onze strategie erop gericht bij te dragen tot oplossingen voor een aantal van de meest dringende uitdagingen voor de mensheid. Door hierin succesvol te zijn, versterken we tegelijk de winstcapaciteit van onze onderneming.

We engageren ons om duurzaam te ondernemen en onze sociale en ethische verantwoordelijkheden te nemen als een ‘corporate citizen’, waarbij we tegelijk rekening houden met de belangen van al onze stakeholders. Werknemers met een passie voor innovatie krijgen uitstekende ontwikkelingskansen bij Bayer.

Dit alles maakt deel uit van onze missie: Bayer: Science For A Better Life

Maastricht

In Maastricht werken meer dan 100 medewerkers aan de verkoop, distributie en onderhoud van radiologie-apparatuur. De businessunit Radiologie is wereldwijd sectorleider op het gebied van radiologie (contrastmedia, apparatuur, informatica).

www.bayer.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Bayer Maastricht
Obvion hypotheken N.V.
Locatie: Heerlen
Sector: Financieel
Aantal medewerkers: 650

Bij Obvion geloven we dat mensen gelukkiger zijn als ze fijn en lekker wonen. Je woonplek is meer dan een huis, het is je thuis. Voor onze klanten willen we daarom de beste woonplek. En voor jou de beste werkplek. Dat is waar we naar streven. Om onze ambitie waar te maken zetten we bij Obvion de klant voorop. Obvion zet daarbij fors in op innovatie en initieert woonoplossingen voor iedereen, zoals de perspectiefverklaring en de jobcoach. Wij denken dat hypotheken altijd beter kunnen. Daar zetten we onze schouders onder. Met een professionele drive en kennis van zaken. Obvion is een landelijke speler en opereert vanuit Heerlen met 630 medewerkers.Heb jij ook hart voor de klant? Dan ben jij misschien wel onze perfecte nieuwe match!

www.obvion.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Obvion
ENGIE
Locatie: Maastricht-Airport
Sector: technische dienstverlening
Aantal medewerkers: 500+

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-Airport, Oisterwijk, Terneuzen, Venlo en Veldhoven en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

www.engie-services.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Sevagram
Locatie: Heerlen
Sector: Zorg en welzijn
Aantal medewerkers: 2000

Sevagram is een innovatieve zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Onze zorg- en dienstverlening varieert onder meer van verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, revalidatiezorg, zorg thuis, gasterie, personenalarmering tot en met dagactiviteiten en palliatieve terminale zorg. Sevagram, waar je gezien wordt en je je thuis voelt. Zorg met bezieling. Bezieling staat voor gedrevenheid, bevlogenheid en enthousiasme. Het staat ook voor toewijding, betrokkenheid en inspiratie. Daar staat Sevagram voor, daar gaat Sevagram voor!

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad en Heuvelland. 2000 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum, drie hospices en één zorgboerderij. Ook biedt Sevagram mensgerichte zorg bij cliënten thuis aan, waardoor zij langer en met behulp van hun eigen netwerk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarnaast verhuurt Sevagram seniorenwoningen in de directe omgeving van haar zorgcentra.

www.sevagram.nl  

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Sevagram
Mecc Maastricht
Locatie: Maastricht
Sector: Congres, beurs en evenementen
Aantal medewerkers: 56

Wist jij dat MECC Maastricht al bijna 30 jaar dé congres- en evenementenlocatie van Maastricht en regio is? Wij een solide en stabiele organisatie zijn met een rijke geschiedenis, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen, beurzen en evenementen. In 2016 zijn wij uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland. Opdrachtgevers waarderen onze organisatiekracht, professionaliteit, loyaliteit, flexibiliteit, ons hoge 24/7 serviceniveau en de hightech faciliteiten. En dat al bijna 30 jaar lang.  Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek? Acteer jij het liefste in een dynamische wereld en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is MECC Maastricht op zoek naar jou!

www.mecc.nl  

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Mecc Maastricht
Action - Distributiecentrum
Locatie: Echt
Sector: Retail/ logistiek
Aantal medewerkers: 1200

Action is hét grote winkelsucces van Europa. In korte tijd zijn we gegroeid naar meer dan 850 winkels in 6 landen (Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk). En er komen daar dagelijks meer bij. Van een kleine West-Friese winkelketen zijn we uitgegroeid tot de snelst groeiende en beste internationale winkelketen. Dat doen we niet alleen. Ruim 35.000 enthousiaste medewerkers bouwen mee aan ons succes. Ze verleggen dagelijks hun grenzen, waarbij alles in het teken staat van tevreden en blije klanten.

Verleg ook je grenzen bij Action

Ook jij kan hier een belangrijke rol in spelen. Jij kunt het verschil maken, of je nu in de winkel, het DC of op onze kantoren werkt. Ergens in Europa of gewoon bij jou om de hoek. Onze snelle groei maakt Action een organisatie die altijd in beweging is. Dit biedt jou de kans blijvend met ons mee te groeien. We vinden het ook belangrijk dat dit kan. Action valt of staat bij de medewerkers die er werken. We ondersteunen jou dan ook waar we kunnen in het verleggen van je eigen grenzen.

www.action.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Action
Bayer Nunhem
Locatie: Nunhem
Sector: Medical health/ agrarisch
Aantal medewerkers: 600

Bayer is een innovatieve onderneming met een geschiedenis van meer dan 150 jaar en kerncompetenties op het gebied van gezondheid en landbouw. We ontwikkelen nieuwe moleculen voor toepassing in innovatieve producten en oplossingen om de gezondheid van mens, dier en plant te verbeteren. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten stoelen op een diepgaande kennis van de biochemische processen in levende organismen.

Ons doel is om in al onze markten een leiderspositie te verwerven en te behouden en zo een meerwaarde te creëren voor onze klanten, aandeelhouders en medewerkers. Met dit doel voor ogen is onze strategie erop gericht bij te dragen tot oplossingen voor een aantal van de meest dringende uitdagingen voor de mensheid. Door hierin succesvol te zijn, versterken we tegelijk de winstcapaciteit van onze onderneming.

We engageren ons om duurzaam te ondernemen en onze sociale en ethische verantwoordelijkheden te nemen als een ‘corporate citizen’, waarbij we tegelijk rekening houden met de belangen van al onze stakeholders. Werknemers met een passie voor innovatie krijgen uitstekende ontwikkelingskansen bij Bayer.

Dit alles maakt deel uit van onze missie: Bayer: Science For A Better Life

Nunhem

In Nunhem staat de mondiale hoofdvestiging op het gebied van groentezaden Hier werken meer dan 500 medewerkers aan het veredelen, verpakken en distribueren van groentezaden. Op het terrein zijn R&D laboratoria, kassen en kantoorruimten gevestigd.

www.bayer.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Bayer Nunhem
KPMG
Locatie: Maastricht
Sector: Accountancy
Aantal medewerkers: 2800

KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. We bundelen de expertise van 162.000 professionals in 155 landen. Onze focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen.

Wij zijn een vertrouwde partner van verschillende ondernemingen, waarin onze professionals graag meedenken over hun kansen en risico’s. Zij scheppen orde in complexiteit, geven advies over wet- en regelgeving en helpen navigeren onder uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om grote (inter)nationale ondernemingen of middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties of overheden.

Bij KPMG Nederland werken ruim 2.800 gedreven medewerkers. Het zijn deze mensen die van KPMG een bijzonder bedrijf maken. Het gaat om professionals die betrokken zijn, goed zijn in hun vak en samen gaan voor een tastbaar resultaat. Met een heldere en gezond kritische aanpak. Zij zorgen ervoor dat onze dienstverlening aan de hoogste normen voldoet. 

www.kpmg.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo KPMG
Met GGZ
Locatie: Roermond
Sector: Zorg en welzijn
Aantal medewerkers:495

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg en in een deel van Zuidoost-Brabant.

Wij behandelen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische stoornissen. Wij onderscheiden ons door onze specialistische zorg en crisiszorg. Daarnaast verzorgen we begeleiding (MET de wijk) en ondersteuning bij opleiding en werk. We hebben het complete zorgaanbod in huis.

Wij geloven in de herstellende kracht van mensen. Dat laten wij zien door de behandeling en begeleiding van cliënten te richten op datgene wat  nodig is om zelf weer regie te kunnen nemen en houden.

Onze medewerkers zetten zich in voor onze missie : MET ggz biedt de kortste lijn naar herstel. Binnen onze organisatie uit zich dat door korte lijnen tussen collega’s die zich open en actief opstellen. Ze maken gebruik van elkaars expertise. MET ggz-mensen zijn autonoom als professional en dragen hun passie en trots uit in kleine teams die hun werk zelf organiseren.

Onze kernwaarden zijn: professioneel, ondernemend, verbindend en autonoom.  Ze geven aan waar wij als organisatie voor staan en vertalen onze missie ‘De kortste lijn naar herstel’ naar de praktijk. 

www.metggz.nl

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Met GGZ
Mosae Zorggroep
Locatie: Maastricht
Sector: Zorg en welzijn
Aantal medewerkers: 750

Wij zijn een zorgorganisatie in het westelijk stadsdeel van Maastricht die zich voornamelijk richt op ouderen. Of het nu gaat om zorgverlening of andere ondersteuning. Mosae Zorggroep levert alle ondersteuning om de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten worden in z’n vertrouwde omgeving.

Wij geloven in de eigen kracht van mensen, ongeacht hun leeftijd. Door de regie van cliënten en de mensen om hen heen te versterken, werken wij samen aan kwaliteit van leven, waardoor ouderen zich thuis voelen, in hun eigen woning of in één van onze zorglocaties. Thuis is de basis.

Thuis is iedereen op z’n best. Doordat onze cliënten thuis zoveel mogelijk zelf doen en regelen, blijven ze actief en alert. Dat is goed voor de gezondheid en vergroot de zelfstandigheid. Zodra het nodig is, kunnen cliënten en mantelzorgers rekenen op de persoonlijke ondersteuning van onze zorgprofessionals,

Onze focus ligt steeds meer op het totale welbevinden van de cliënt. De zorg die wij verlenen bij lichamelijk en geestelijk ongemak is slechts één van vele manieren waarop wij graag bijdragen aan een fijn leven. Door de cliënt zo goed mogelijk te leren kennen, spelen wij in op wat de cliënt belangrijk vindt.

www.mosaezorggroep.nl  

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Mosae Zorggroep
Protag Shoe Supply
Locatie: Brunssum
Sector: Productie
Aantal medewerkers: 150

Protag Shoe Supply BV is de onlangs verzelfstandigde productie-organisatie van Emma Shoes, hét A-label op het gebied van veiligheidsschoenen in de Benelux. De geschiedenis van Emma gaat terug naar 1927 waar de WIM (Werkverschaffing Invalide Mijnwerkers) werd opgericht. Zoals de naam deels al zegt, een voorloper van de hedendaagse SW-bedrijven waar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt zeer nuttig (vak)werk verrichtten.

In eerste instantie richtte men zich op het repareren van schoenen, jaren later startte men met de zelfstandige productie van veiligheidsschoenen en zo werd het merk Emma geboren. In de loop van de jaren bouwt het merk een zeer stevige reputatie op het gebied van hoge kwaliteit veiligheidsschoenen op waarbij de huidige eigenaren in 2012 het bedrijf overnemen van het SW-bedrijf Licom. Vanaf dat moment gaat de groei snel. Duidelijk wordt dat Emma een naam is met een zeer sterk imago en een nog groter potentieel in de markt.

www.protagshoes.com    

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Protag Shoe Supply
Proteion
Locatie: Horn
Sector: Zorg en welzijn
Aantal medewerkers: 3500

Wij zijn Proteion, een middelgrote zorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Het is ons werk u te helpen als de jaren gaan tellen en u zorg en ondersteuning nodig heeft om actief te blijven en van uw leven te genieten. Naar behoefte zullen wij u daarbij ondersteunen, verzorgen, verplegen en behandelen. We zijn ervoor opgeleid, we worden erin bijgeschoold, we doen het met hart en ziel.

Onze 3.500 professionele medewerkers en 1.500 enthousiaste vrijwilligers bieden dagelijks hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ruim tienduizend cliënten. Thuis bij voorkeur, zolang het gaat en de patiënt zich daar prettig bij voelt. Of in een comfortabel service-appartement, waar de patiënt zelfstandig woont in een beschermde omgeving met zorg altijd dichtbij. En als de patiënt  veel verpleging en intensieve zorg nodig heeft, is men altijd welkom in een van onze gastvrije zorgcentra.

www.proteion.nl 

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Proteion
SekiSui Alveo
Locatie: Roermond
Sector: Industrie
Aantal medewerkers: 400

Met 400 medewerkers in onze state-of-the-art plant in Roermond ontwikkelt en produceert Sekisui Alveo BV polyolefine foam producten voor diverse industriële marktsegmenten. Deze producten worden door ons hoofdkantoor Sekisui Alveo AG op de markt gebracht.

Sekisui Alveo AG, gevestigd in Zwitserland, is met 500 medewerkers de preferred supplier op de Europese markt met betrekking tot de productie en distributie van foam. Het aanhoudende succes is gebaseerd op continue innovatie en zorgvuldig opgebouwde relaties met onze klanten.

Sekisui Alveo kenmerkt zich door een informele cultuur. Beslislijnen zijn kort. Tevens is er een enorme loyaliteit van medewerkers aan het bedrijf met lange dienstverbanden en weinig uitstroom tot gevolg. Wij kennen en waarderen de waarde van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers en medewerksters. Daarom stimuleren wij in onze bedrijven eigen initiatief, teamwork en doorontwikkeling in het eigen vakgebied. Plezier in het dagelijks werk, een respectvolle omgang met collega's, verantwoordelijkheidsbesef en wederzijds vertrouwen zijn waarden die wij doelbewust koesteren.

www.sekisuialveo.com 

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Sekisui Alveo
Berner Produkten B.V.
Locatie: Landgraaf
sector: technische groothandel
Aantal medewerkers: 215

Berner is een technische groothandel, toonaangevend en gespecialiseerd in verbruiksmaterialen, gereedschappen en chemie voor professionals in de automotive en de bouw.

Berner is dé partner voor onder meer: universeel garages, dealerbedrijven, truck- en transportbedrijven en bouw-, timmer- en installatiebedrijven in Europa.

Niet alleen vanwege de kwalitatieve producten voor de professional, maar juist vanwege hun services, kennis en het contact dat hun vertegenwoordigers, specialisten en klantenservice dagelijks met hun klanten hebben.

In 1957 startte oprichter Albert Berner zijn schroevenhandel in het Duitse Kϋnzelsau. Vandaag de dag telt het familiebedrijf Berner 6.500 medewerkers in Europa, waarvan 350 in de Benelux.

www.berner.eu

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Berner Produkten B.V.
Emma Safety Footwear
Locatie: Bunde
Sector: Productie
Aantal medewerkers: 150

Emma is een uitzonderlijk bedrijf in de Nederlandse maakindustrie. Wij zijn de ontwerpers en producent van schoenen en streven ernaar om boven de norm te produceren, omdat wij alleen het beste willen maken. Wij zijn pas gerust als we zeker weten dat mensen met ons product veilig en zorgeloos kunnen werken. Dat geldt natuurlijk ook voor de mensen die bij Emma werken. Emma heeft immers een bijzonder personeelsbeleid. Wij werken van oudsher met mensen die een zwakke positie op de arbeidsmarkt hebben en wij stellen iedereen in staat om het beste van zichzelf te geven. Als werkgever staan wij midden in de samenleving en voelen wij ons verantwoordelijk om deze bijzondere werkgelegenheid duurzaam te behouden.

Vandaag bieden we in Nederland werkgelegenheid aan meer dan 150 medewerkers. Wereldwijd werken zeker 1000 mensen aan het Emma product. Voor ons is het een vanzelfsprekendheid dat wij deze zorgplicht doortrekken in de gehele productieketen. De werkomstandigheden bij onze leveranciers, de herkomst van grondstoffen: wij streven naar eerlijke en verantwoordelijke productie waarbij mensen eerlijk worden behandeld en beloond.

www.emmasafetyfootwear.com

Wil je meer te weten komen over dit bedrijf? Logisch! Log dan nu in, ga naar de lijst met aangesloten bedrijven en leer het bedrijf kennen. Nog geen kandidaat? Maak dan snel een profiel aan!

Logo Emma Safety Footwear